.
Joke van de Velde
dinsdag 7 maart 2023

Joke Van de Velde: “Ik zal Luca ooit wel vertellen wie zijn papa is” 

 Ze houdt het voorlopig voor zichzelf

2 jaar geleden werd Joke Van de Velde mama van een zoontje, Luca. Wie de papa van het mannetje is, dat weet niemand. Het is dus ook moeilijk te zeggen of hij erg op zijn vader lijkt, of toch vooral op zijn mama.

“Luca heeft mijn blik en lijkt verder vooral op mijn broer, ook al heeft zijn peter donker haar en donkere ogen. Luca is duidelijk een Van de Velde, maar dan in het blond. Sowieso heeft Luca zijn eigen karaktertje: hij is lief, zorgzaam, een doordrijver, een knuffelbeer en één brok energie”, zegt Joke in Tv Familie.

Wie de papa van Luca is wil Joke liever voor zichzelf houden. Al zal ze het Luca later zeker vertellen. “Maar alleen wanneer hij er een goeie leeftijd voor heeft. Sowieso krijg ik veel steun van vrienden en familie en sta ik er niet alleen voor.”

De broer van Joke is Luca’s peter, de zus van Joke is zijn meter. Zij overleed alleen onverwachts op 55-jarige leeftijd en zo zal Luca zijn tante dus nooit echt kennen.

“Allereerst vind ik het ontzettend verdrietig dat mijn broer en ik onze zus, mijn ouders hun dochter en de kinderen van mijn zus hun moeder moeten missen. Vooral wanneer het stil is, zoals wanneer ik in bed lig, mis ik haar heel erg. Ik zal Luca veel over haar vertellen, over haar innerlijke schoonheid en hoe vaak ze het heeft opgenomen voor z’n mama.”

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde