.
Joke van de Velde
woensdag 9 augustus 2023

Joke Van de Velde neemt ingrijpende beslissing: "Ik verhuis!"

Hier gaat zij wonen.

Ze gaat verhuizen

Toen Joke Van de Velde verkozen werd tot Miss België gingen er in de media heel wat deuren voor haar open. Die job in de media kon ze steeds combineren met haar hobby van marathons lopen. Met de komst van haar zoontje Luca is dat iets moeilijker geworden.

“Ik loop nu marathons rond de tafel, achter Luca aan. Ik ben wel van plan om de draad weer op te pikken. Ik ben nog maar een schim van de loper die ik vroeger was. Tijdens de ELLE Run in Knokke was ik helemaal buiten adem. Er is nog werk aan de winkel”, lacht Joke in Story.

Dat lopen zal misschien weer beter gaan wanneer Joke is verhuisd en ze daar volledig haar draai heeft gevonden. Joke kocht een huis in Oosterzele.

“Het gaat om een energiezuinige halfopen bebouwing met tuin. Ik trek dus terug naar het binnenland. Op mijn appartement in Knokke heb ik een vakantiegevoel, maar ik mis daar het gevoel van thuiskomen.”

Ook voor Luca is al een school gezocht. Hij zal naar school gaan in Merelbeke, dicht bij haar ouders, broer en vrienden. De verhuis staat gepland voor begin 2024. “Vermoedelijk blijf ik mijn appartement in Knokke verhuren, als investering voor mijn pensioen later. Het klinkt alsof ik het financieel allemaal goed voor elkaar heb, maar ik doe geen buitensporige dingen. Alleen in immo investeer ik graag.”

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde