.
Joke van de Velde
donderdag 21 oktober 2021

Joke van de Velde over zoontje Luca: “hij huilde heel veel”

In maart beviel ze van haar eerste kindje

Joke van de Velde werd enkele maanden geleden voor het eerst mama van een zoontje Luca. De gewezen Miss België droomde al lang van het moederschap en daar is eindelijk verandering in gekomen. Joke straalt nog meer sinds ze mama is geworden en voelt zich nog steeds goed in haar vel.

“De acht overtollige kilo’s gingen er na mijn bevalling snel af, maar het mag weer wat steviger. Na achtentwintig weken zwangerschap kreeg ik tijdens een wandeling plots weeën, en sindsdien ben ik gestopt met bewegen”, doet Joke haar verhaal in Story.

De eerste vier maanden na de geboorte van Luca verliepen niet vlekkeloos en het jongetje had veel aandacht en zorg nodig. “Verborgen reflux, een voedselallergie, een ziekenhuisopname... Hij huilde heel veel. Mijn lichaam kwam tot nu toe op de laatste plaats.”

Joke vond de moed niet meer om zichzelf te gaan verzorgen en verwaarloosde zichzelf een beetje. “Ik schoor mijn benen niet meer, liep met haaruitgroei rond, droeg meestal een jogging en verloor mijn interesse om mij mooi te maken, maar gelukkig vind ik mijn draai terug.”

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde