.
Joke van de Velde
donderdag 6 oktober 2022

Joke Van de Velde : “Voorlopig ontspring ik de dans”

“Zo bespaar ik brandstof”

Jullie hebben het ongetwijfeld ook al gemerkt: het leven is duur geworden. Elke dag delen we massaal onze energiebesparende tips met elkaar, en dat allemaal om onze energiefacturen zoveel mogelijk te drukken.

“Je merkt aan alles dat het leven duurder is geworden. Thuis, onderweg en in de supermarkt. Qua gas en elektriciteit heb ik het geluk nog een vast contract te hebben bij Engie. Voorlopig ontsnap ik dus de dans wat betreft het doorrekenen van duurdere prijzen aan hun klanten”, bekent Joke Van de Velde in Primo.

Waar Joke dan wel weer minder geld bespaard is met haar wagen. Zij rijdt niet langer met benzine of diesel maar wel met een elektrische MG.

“Met de stijgende prijzen is elektrisch rijden momenteel wel duurder dan op benzine rijden. Maar het is een hybride dus ik kan gelukkig afwisselen. Voor kortere afstanden gebruik ik mijn twee voeten, de fiets of het openbaar vervoer.”

Maar ook op voeding probeert Joke hier en daar toch te besparen. Zo koopt ze tegenwoordig vaak de goedkopere huismerken voor zichzelf, maar niet voor haar zoontje Luca. “Voor hem houd ik vast aan de A-merken, ook al zijn die inmiddels ook fors duurder geworden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde