.
Joke van de Velde
woensdag 20 oktober 2021

Joke van de Velde: “zelfs thuis doe ik dat niet”

Story zet Joke in haar blootje.

In 2000 werd Joke van de Velde gekozen tot Miss België. Twee jaar later werd ze gevraagd door het blootblad Playboy om uit de kleren te gaan. Een aanbod dat ze wijselijk afwees. “Naaktfotografie kan mooi zijn, maar niet als je alles ziet. Ik hou het liever suggestief en subtiel.”

Voor Story maakt ze graag een uitzondering. Al blijft de shoot suggestief en subtiel, net zoals ze het zelf het mooiste vindt. “Ik kreeg voor de shoot voor playboy 30.000 euro. Maar ik was niet akkoord over hoe ze me in beeld wilden brengen. Ook uit respect voor mezelf, vrienden en familie heb ik het niet gedaan en ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

Hoewel Joke een heel knappe dame is, heerst er nog altijd een soort van gêne over haar als ze naakt is. “Tijdens fotoshoots zal ik niet zonder kleren rondlopen, ik draag altijd een kamerjas. Ook tijdens het omkleden op defilés voel ik schaamte en zal ik me wat wegdraaien. Vrouwen die onder schaamte naakt uit bed stappen en de gordijnen opentrekken terwijl hun partner erop staat te kijken, vind ik bewonderenswaardig. Zelfs thuis loop ik niet op mijn gemak naakt rond

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde