.
Cleymans en Van Geel
zaterdag 20 augustus 2022

Jonas Van Geel blij met compliment: “Je zal haar gelijk geven”

Daar krijgt hij een echte kick van

Jonas Van Geel is de favoriete one-nightstand van heel wat vrouwen in Vlaanderen. Zelf krijgt hij vooral een kick van lekker eten en goede wijn, maar ook van seks. Al is het misschien toch optreden die hem de grootste kick geeft.

“Ik ervaar een geweldige lichamelijke sensatie wanneer we op het juiste moment voor het juiste publiek een goed concert geven. Onze jaarlijkse optredens op de Gentse Feesten, minus de voorbije twee coronajaren dan, zijn wat dat betreft altijd hoogtepunten geweest. De Korenmarkt, voor ons is dat de wei van Werchter”, klinkt het enthousiast in Humo.

Een vriendin van Jonas omschreef Cleymans en Van Geel ooit als twee jongens die U2 nadoen op een salontafel, en dat vond Jonas een erg mooie vergelijking.

“Ik weet ook wel dat onze muziek niks is voor de gemiddelde Humo-lezer, maar ik ben er zeker van dat je haar gelijk zult geven als je ons daar in actie ziet.”

En ook dit jaar waren de Gentse Feesten voor Jelle en Jonas een hoogtepunt. Ze zetten de Korenmarkt in vuur en vlam en wisten de hele boel heerlijk op te zwepen met hun eigen nummers.