.
Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in 40-45
donderdag 11 april 2024

Jonas Van Geel: “Daar hebben we die verantwoordelijkheid niet”

Ze hebben niet altijd de touwtjes in handen

Het lijkt wel alsof Jelle Cleymans en Jonas Van Geel met elkaar vergroeid zijn. Waar je de een ziet, zie je ook de ander. De twee zijn niet alleen vrienden, maar werken ook heel vaak samen. En dat vinden ze allesbehalve erg.

Zo zijn de twee vrienden nu ook volop bezig met het opnemen van een programma voor VTM. Al kunnen ze er nog niet veel over vertellen. Het heeft in elk geval niks met muziek te maken.

“Bovendien zijn onze samenwerkingen ook anders. Als Cleymans & Van Geel hebben we de touwtjes stevig in handen en bepalen we alles zelf, maar in musicals hebben we die verantwoordelijkheid niet”, zegt Jonas in Story.

Jelle is ervan overtuigd dat ze elkaar nooit beu zullen raken. Ze zijn dan ook de beste maten. Ze kunnen de grootste lol met elkaar hebben, maar ze zijn er ook voor elkaar als ze elkaar nodig hebben in moeilijke tijden.

“Bovendien kunnen we bijna anticiperen hoe de ander gaat reageren. Met ouder worden gaat onze samenwerking veel vlotter, omdat we elkaar door en door kennen. We weten alles van elkaar. Jonas en ik beleefden de belangrijkste momenten in ons leven samen, maar ook de moeilijkste.”