.
Jonas Van Geel in De Zonen van Van As
dinsdag 16 augustus 2022

Jonas Van Geel: “Daar kan ik niet tegen”

Hij heeft een zwak voor Nederlanders

We hebben wel allemaal zo onze dingetjes waar we een gloeiende hekel aan hebben. Ook zanger, presentator en acteur Jonas Van Geel heeft enkele zaken waar hij niet tegen kan. Onder andere eentje waar heel wat vrouwen en mannen zich in zullen herkennen.

“Het gepiep van de wasmachine wanneer de was klaar is. Ik zat op een ochtend rustig koffie te drinken met Charlie en toen was het daar weer, dat he-mel-tergend dwingende geluid. Echt, ik kan er niet tegen”, zegt Jonas geïrriteerd in Humo.

Maar dat is niet het enige waar Jonas niet tegen kan. “Ik heb ook een hekel aan mensen die niet benoemen waar het over gaat. Ik hou van oprechte, eerlijke communicatie. Dat is de reden waarom ik graag in Nederland werk.”

Met een Nederlander in de band van zijn groep Cleymans en Van Geel, komen er al eens situaties naar voor waarin de eerlijkheid van de Nederlanders snel naar voren komt.

“Onlangs na een optreden haalde onze mixer nogal fel uit naar onze bassist, een al wat oudere Nederlander die Hein heet. Die was namelijk te laat voor de soundcheck. Het was blijkbaar iets te gezellig in de backstage. Maar Hein vond dat niet erg. Hij was één en al lof. “Daar hou ik van, dit soort emotie. Dankjewel om dit te zeggen. Toen ik dat last, dacht ik: ‘kijk zo kun je ook daar dus ook op reageren.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel