.
Jonas Van Geel en Evelien Bosmans
woensdag 27 juli 2022

Jonas Van Geel: “Dat voelt als verdriet commercialiseren”

Hij bezingt zijn liefdesbreuk

Jonas Van Geel is altijd de vrolijkheid zelve op televisie en op het podium. Hoewel hij de laatste maanden een relatiebreuk te verwerken kreeg, laat hij zich niet uit zijn lood slaan en probeert hij het publiek steeds opnieuw te entertainen.

Maar echt gelukkig kan Jonas zichzelf maar moeilijk noemen. Althans het kan volgens de zanger in ieder geval een pak beter.

“Ik ervaar veel te weinig geluk op dit moment. Er zijn zeker ook betere momenten, maar ik ben nog lang niet terug op het niveau waarop ik kan zeggen dat ik het leven graag zie. Met mijn excuses voor de zwaarmoedigheid. Ik wil alleen maar eerlijk zijn.”

Jonas en zijn partner Evelien Bosmans gingen na een relatie van 9 jaar uit elkaar, en ook al is de breuk nu al meer dan een jaar geleden. Het blijft moeilijk om te verwerken. Gelukkig kan hij op het podium de knop omdraaien.

“Het helpt soms om op een podium te staan, al gebeurt het evengoed dat ik er me slecht bij voel. Het punt is: onze jongste plaats gaat over wat me overkomen is, en tijdens een optreden voelt dat weleens als het commercialiseren van verdriet”, klinkt het in Humo.

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel