.
Jelle Cleymans, Jonas Van Geel
zondag 16 juni 2024

Jonas Van Geel: “Het is een voorrecht dat te mogen doen” 

Het doet zijn hart sneller slaan 

Het succes van ’40-45’ was al ongezien in de musicalwereld in Vlaanderen. Zo’n 750.000 mensen hebben de musical gezien en als corona er niet was geweest, dan waren dat er zeker meer dan een miljoen geweest.

Dat zoveel mensen de musical willen komen bekijken, doet Jonas Van Geel veel plezier. Al gaat het bij hem niet om het aantal tickets, maar wel om het aantal mensen dat ze bereiken met hun boodschap.

“Het is een voorrecht om in dat soort musicals met diepgang te mogen spelen. We brengen het grote verhaal van kleine mensen. Elke avond sterft Jelle in mijn armen. Vergeet Barbara was heel leuk om te doen, met een clubje fijne mensen, maar 14-18 doet mijn hart sneller slaan. Dat ik dat samen kan doen met Jelle, mijn vriend, mijn broer, zorgt voor een magie die je niet bij elkaar kan spelen. Deze voorstelling verandert me als mens. Elke avond speel ik even oprecht en stap ik anders van het podium. Dat is een van de belangrijkste argumenten waarom ik op een podium sta”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel