.
jonas van geel
dinsdag 25 juni 2024

Jonas Van Geel: “Hij is de reden waarom ik het deed” 

Hij wil iets voor kinderen doen 

Jonas Van Geel heeft een zoontje van 4,5 jaar en hij is nog net wat te jong om alle producties en programma’s te bekijken waarin zijn papa meespeelt. Jonas is ook niet van plan om net zoals Johnny Depp alleen nog maar rollen aan te nemen waar Charlie wel naar kan en mag kijken.

“Maar Charlie is wel de reden waarom ik onlangs een stem heb ingesproken voor een tekenfilm. Charlie triggert me ook om opnieuw iets voor kinderen te doen. In het begin van mijn carrière speelde ik veel jeugdtheater met Dimitri Leue. Ik zou graag naar Londen gaan om met Charlie naar The Lion King te gaan kijken, omdat hij zo genoot van de tekenfilm. Op dit ogenblik zijn we Mathilda van Roald Dahl aan het lezen. Ik heb hem beloofd dat we naar de musicalversie gaan kijken in Londen zodra we het boek uit hebben. Het zou dus wel fijn zijn om voorstellingen te spelen waar hij naar zijn papa kan komen kijken”, klinkt het bij Jonas in Het Nieuwsblad.

Behalve ’14-18’ zijn er ook wel andere projecten waar Jonas volop mee bezig is. Zo is hij druk aan het monteren voor ‘Moresnet’.

“Het is een reeks die ik samen met Jef Hoogmartens en Frank Van Passel schreef. Die zou vanaf oktober te zien moeten zijn op Streamz. En samen met Jelle werk ik voor VTM aan een spannend televisieproject. Tegen de eerste draaidag zijn we daar al drie jaar mee bezig. Ik mag er nog niets over verklappen, maar het is heel leuk om te doen.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel