.
Jonas Van Geel
maandag 26 september 2022

Jonas Van Geel: “Hij wreef het er heel graag in”

Het gaat er soms stevig aan toe

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn onafscheidelijk. De twee zijn altijd samen en maken samen de grootste lol. Maar biljarten, iets wat Jelle graag doet, zover krijg je Jonas niet.

“Ik heb gewoon niks met biljarten. En nu gaat Jelle zeggen: ‘Hoe weet je dat, want je bent nog niet één keer komen kijken”, lacht Jonas wanneer hij het vertelt in Primo.

“Terwijl ik denk dat Jonas dat misschien zelfs beter zou kunnen dan ik, want hij heeft er volgens mij aanleg voor. Jonas kan heel goed poolen, Amerikaanse biljart. Dat padel ons allebei zou liggen, wist ik van in het begin. Door onze tafeltenniswedstrijdje uit het verleden. Die waren soms op het scherpst van de snee”, moedigt Jelle Jonas verder aan.

Wanneer de twee mannen tegen elkaar spelen zoals in het tafeltennis of het padellen, dan kan het er al eens stevig aan toegaan.

“Onze wedstrijdjes waren best pittig en pissig. Ik geef het toe: ik was een slechte verliezer. Jelle kan gelukkig veel beter tegen zijn verlies. Al wreef hij het er graag in als hij won ook.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel