.
Jonas Van Geel
zondag 31 juli 2022

Jonas Van Geel: “Ik dring hem dat beetje bij beetje op”

Hij hoort dat iets liever

Het is ondertussen al iets meer dan een jaar dat Jonas Van Geel en Evelien Bosmans uit elkaar zijn. Jonas bezingt zijn verdriet op de nieuwste plaat van Cleymans en Van Geel en wordt zo tijdens elk optreden met zijn verdriet geconfronteerd.

Op een podium kan Jonas de knop omdraaien, maar vlak na de breuk was het erg moeilijk toen hij aan de slag ging voor VTM. “Het was toen erg lastig om de vrolijke versie van mezelf naar boven te halen, toen was uit elkaar gingen”, zegt Jonas in Humo.

Gelukkig zijn er de vrienden van Jonas die hem zijn zorgen weleens doen vergeten en op wie hij altijd beroep kan doen. Zo geniet hij vooral heel erg van avondjes samen zijn met hen.

“Maar ik haal ook geestelijke verlichting uit de muziek van Bon Iver. Ik ben een echte jazzliefhebber. Niks zo gezellig als een jazzplaat op de pick-up leggen. Ook Charlie, mijn zoontje vindt dat geweldig.”

Charlie is drie en ontwikkelt zichzelf elke dag een beetje meer. Hij krijgt een eigen muzieksmaak al is papa Jonas daar niet altijd zo blij mee. “Hij danst zo graag op ‘Pata Pata’. Dat is heel leuk om zien, maar het is een vreselijk nummer. Ik probeer hem zachtjes Stromae op te dringen en het lijk stilaan effect te hebben.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel