.
Jonas Van Geel als Jordy
zaterdag 16 september 2023

Jonas Van Geel: “Je merkt dat het begint te leven”

Het is een groot succes

Jonas Van Geel doet het weer! Met zijn typetje ‘De Jordy’ brengt hij wekelijks mensen aan het lachen. Zeker nu hij een eigen reeks heeft op VTM Go en ook op VTM zelf. ‘Jordy doet Ibiza’ slaat enorm aan bij de fans en dat doet Jonas veel plezier.

“Het is fijn als een idee of creatie, samen met enkele mensen bedacht en vormgegeven, de appreciatie van het publiek krijgt. Ons plan was om Jordy eerst te laten groeien op de sociale media. En dat hebben we ook gedaan. Ja, er zat al van in het begin een soort strategie achter”, vertelt Van Geel aan Tv Familie.

Het personage is vooral beginnen groeien dankzij de sociale media waar de reacties week na week erg positief waren. Het begon allemaal met vlogs waarin Jordy de actualiteit bespreekt.

“En als mensen er dan over praten en leuke reacties achterlaten bij de filmpjes, merk je dat het typetje begint te leven. Ook in vriendenkringen merkte ik dat er quotes van Jordy werden gelanceerd. Ik werd er ook over aangesproken, mensen die het super vinden.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel