.
Jelle Cleymans, Jonas Van Geel
woensdag 19 juni 2024

Jonas Van Geel: “Je raakt verbrand en je valt” 

Hij kende veel hoogtepunten 

Na tien jaar koos Studio 100 ervoor om de musical ’14-18’ te hernemen. De hoofdrolspelers zijn dezelfde gebleven, al zijn die natuurlijk ook tien jaar ouder geworden.

“Tien jaar geleden was ik 29 en in de fleur van mijn leven. In diezelfde periode begon ook Tegen de sterren op bij VTM. Zoals dat met een leven en een carrière gaat, stijg je naar de zon, en op een gegeven moment raak je verbrand en val je. Maar Jelle en ik hebben het voordeel dat we er nog altijd jong uitzien. Het leven heeft zijn tol geëist, maar we zien er niet oud uit. Ik word dit jaar 40, maar mensen schatten me nog begin 30”, lacht hoofdrolspeler Jonas Van Geel.

Jonas is ondertussen ook papa geworden en heeft nu een zoontje van 4,5 jaar, Charlie. Daardoor is de acteur zich ook veel bewuster van de wereld waarin zijn zoon moet opgroeien.

“Het stemt tot nadenken. Gemakkelijk is het niet. Hoe snel confronteer ik mijn kind met de realiteit van het leven en de wereld? Of laat ik hem zo lang mogelijk naïef zijn? Het is iets waar mijn ouders wellicht ook mee worstelden.”