.
Jonas Van Geel
dinsdag 9 augustus 2022

Jonas Van Geel maakt keuzes: “Ik zet dat gewoon niet op Instagram”

Hij vindt het gewoon lekker

Deze zomer kan je niet om Cleymans en Van Geel heen. Overal in Vlaanderen zetten ze de tent op zijn kop en laten ze het publiek dansen op hun meest recente plaat. Maar naast zingen, acteren en presenteren heeft Jonas nog een andere grote passie: wijn.

“Ik ben echt een zware wijnfanaat. Maar ik ben ook zeker geen kenner. Ik ben ook niet het type dat een foto op Instagram zal plaatsen wanneer ie een fles meursault opentrekt. Ik vind wijn gewoon lekker en het boeit me om er meer over te weten te komen”, klinkt het in Humo.

Bij een lekkere fles wijn hoort ook lekker eten. En ook daar houdt Jonas erg veel van. Iets wat hij van thuis uit heeft meegekregen.

“We gingen vroeger vaak uit eten, zelfs als er amper geld was. Mijn ouders waren acteurs, dus de periodes van veel en weinig geld volgenden elkaar constant op.”

En er is één herinnering die Jonas voor altijd zal bijblijven. “Als ze in Brussel moesten spelen, gingen we vaak bij een Griek eten. Maar soms ook oesters in de Rue des Bouchers. Dat was een ‘tourist trap’ van jewelstes Maar zij wisten uiteraard dat ene restaurant te vinden dat wel goed was.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel