.
Jonas Van Geel
zondag 10 juli 2022

Jonas Van Geel: “Mensen hebben daar geen zaken mee”

HIj is zijn geloof in de liefde niet kwijt

Wie Jonas Van Geel op televisie ziet, of ziet acteren in 40-45, de musical, of gewoon op een podium ziet staan met boezemvriend Jelle Cleymans, ziet elke keer een vrolijke frans. Het lijkt wel of Jonas niet ongelukkig kan en wil zijn. Hoewel hij het de laatste niet makkelijk heeft gehad door de breuk met zijn partner Evelien Bosmans.

“Die vrolijke Frans is niet zomaar iets, da’s een vak. Wij hebben al wat kilometers op onze teller staan. Maar ik kan wel de vrolijke Frans uithangen wanneer ik die moet zijn. Da’s ook het leuke eraan: mensen hebben in se geen zaken met hoe ik mij voel. Wel met wat ze zien van mij”, zegt Jonas in Het Laatste Nieuws.

Door samen met Jelle vaak op de baan te zijn, heeft Van Geel de nodige afleiding om zijn zinnen wat te verzetten. De twee willen plezier maken op het podium en ze willen dat de mensen zich amuseren.

“Iemand zei onlangs tegen mij: ‘Het leven moet je soms verdragen’. Die uitspraak geeft ergens wel rust. Het is wat het is. Als Jelle en ik morgen samen op het podium kruipen, is het fun. Alleen maar fun.”

Een breuk verwerken, het is niet eenvoudig. Maar zijn geloof in de liefde heeft Jonas nog niet verloren. “Al heb ik nu vooral een haat-liefdeverhouding met de liefde. Ze is superschoon als het goed gaat en vreselijk kut als het slecht gaat. De liefde heeft ons heel veel zeer gedaan Maar misschien denk ik er anders over binnen een jaar.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel