.
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans
vrijdag 7 oktober 2022

Jonas Van Geel: “Net dié mensen staan nu op de eerste rij”

Dat hadden ze toen niet gedaan

Elke vriendschap kan de heetste stormen door staan, daar zijn Jelle Cleymans en Jonas Van Geel het mooiste bewijs van. Terwijl iedereen bij Jonas op school neerbuigend neerkeek op de populariteit van Jelle en Spring, bleef Jonas zijn beste vriend trouw.

“Ik denk dat Jonas heel wat kansen heeft gehad om zich van me te distantiëren, maar hij heeft dat nooit gedaan. Nooit. Dat heb ik altijd gewaardeerd”, zegt Jelle in Primo.

Maar er valt Jonas nog iets heel hard op, en dan vooral tijdens de optredens van Cleymans en Van Geel de laatste jaren.

“Het grappige is dat veel van de mensen die Jelle vroeger uitspuwden, nu op de eerste rij staan tijdens zijn optredens. Dan staan ze te roepen van ‘Spring! Spring!’. En dan denken wij: ‘Maar dat zou je 15 jaar geleden niet hebben gedaan, hé vriend.”

Jelle heeft het een lange tijd moeilijk gehad met zijn verleden bij Spring en wou toch een beetje van Spring vanaf. Ondertussen heeft hij Spring terug omarmd en is hij trots op wat ze allemaal bereikt hebben. “Het is nu ook sociaal aanvaard om mee te zingen met liedjes van Samson en Gert of Spring. Alles kan tegenwoordig en je hoeft het niet meer stiekem te doen.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel