.
Cleymans en Van Geel
woensdag 22 juni 2022

Jonas Van Geel over nieuwe plaat: “Het wordt allemaal veel ingewikkelder”

Zijn relatiebreuk is de rode draad

Met Cleymans en Van Geel is Jonas Van Geel klaar om alle podia in Vlaanderen onveilig te gaan maken. De twee hebben samen een nieuw album uit ‘We kunnen ons redden’ en kunnen nu al niet meer wachten om hun nieuwe muziek op het publiek los te laten.

Rode draad op het album: de breuk tussen Jonas en zijn vriendin actrice Evelien Bosmans. Van Geels beste vriend, zanger en acteur Jelle Cleymans wist de situatie waarin Jonas was terecht gekomen meesterlijk neer te schrijven in 11 fantastische nummers die boordevol emoties zitten, maar waarop ook heerlijk kans gedanst worden.

Wanneer je goed naar de teksten van de nieuwe nummers luistert dan kan je alvast één ding besluiten en dat is dat Jonas heel erg heeft gevochten voor zijn relatie. Hij wilde zijn relatie niet zomaar opgeven en tot het uiterste gaan. Dat komt duidelijk naar voren in het nummer ‘Nu ben je vrij’.

“Dat nummer gaat heel hard over het shockeffect, zonder te veel in detail te gaan. Bovendien wordt het ook allemaal nog veel ingewikkelder met een kind. Mensen zullen zich ongetwijfeld in die situatie herkennen”, vertelt Jonas in Het Laatste Nieuws.

Ook Jelle stelt zich heel veel vragen over hoe het er tegenwoordig allemaal aan toe gaat. “Veel mensen in mijn omgeving struggelen met een break-up. Waarom gebeurt dat? Waarom zo snel en waarom nu? “

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel