.
Jonas Van Geel en James Cooke
maandag 30 september 2024

Jonas Van Geel trouwde niet alleen met James Cooke, hij speelt hem ook

Binnenkort op VTM.

Vanaf woensdag 16 oktober opent ‘Sterregem’, een gloednieuwe fictiereeks bij VTM, de deuren van de optrekjes in het mysterieuze dorp Sterregem. In dit verborgen paradijs voor de Bekende Vlaming leven de grootste sterren van de Vlaamse showbizz samen - ver weg van de spotlights, paparazzi én belastinginspecteurs. Het is dé plek waar onze geliefde BV’s ongestoord en ongegeneerd zichzelf kunnen zijn. Ingeborg is er zenner dan zen, Bockie gulziger dan ooit, CAMILLE nóg rozer en Dany Verstraeten… is er gewoon zichzelf.

Van Viktor en Marie Verhulst tot Pommelien Thijs: de bekende inwoners van Sterregem wonen - op enkele burenruzies na - vredig samen, zijn ‘s avonds terug te vinden in het café van Sam en Kelly en worden ‘s ochtends gewekt door radiostem Fien Germijns. Het onafscheidelijk immo-duo Bart en Bea maakt er een erezaak van om voor iedere Sterregemnaar hét perfecte huis te vinden, politieman Andy Peelman houdt de buurt veilig en Gert Verhulst zwaait de plak. Maar wat speelt er zich écht af achter de muren van de villa’s in dit gewone dorp met haar ongewone inwoners? Welke bekende Vlaming neemt de plaats van Dany Verstraeten in, nu hij ‘BV-op-pensioen’ is en zijn huis in het dorp moet verlaten? Voelt kersvers Sterregemnaar Bockie De Repper zich snel thuis tussen bekende buren als Metejoor, Herman Brusselmans en James Cooke? En welke geheimen blijven niet veilig voor youtuber Acid? De humoristische fictiereeks Sterregem volgt het wel en wee van haar bekende inwoners op de voet.

Gevestigde waarden Guga Baúl (als o.a. Bart Appeltans en Gert Verhulst), Ruth Beeckmans (als Fien Germijns), Jonas Van Geel (als James Cooke en Andy Peelman), Tine Embrechts (als Béa Vandendael en Kelly Pfaff), Clara Cleymans (als CAMILLE), Nathalie Meskens (als o.a. Ellen Callebout), Walter Baele (als o.a. Herman Brusselmans), Chris Van Espen (als o.a. Sam Gooris) en Ivan Pecnik (als Jean-Marie Pfaff) en nieuwe talenten als Lisa Gerlo (als Pommelien Thijs), Juan Gerlo (als Bockie de Repper en Metejoor), Robbe Boons (als Viktor Verhulst), Milan Meert (als Acid), Fleur Brusselmans (als Ingeborg), Charlotte Verduyn (als Marie Verhulst) en Armin Mola (als Kamal Kharmach) kruipen in de huid van bekende Sterregemnaars.