.
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans
dinsdag 5 juli 2022

Jonas Van Geel vecht terug: “tijd heelt alles”

Ze hebben naar een mooi evenwicht gezocht

Al sinds hun twaalf jaar, zolang kennen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel elkaar al. De twee waren altijd elkaars beste vrienden en steunen elkaar door dik en dun. Ook nu Jonas een relatiebreuk te verwerken kreeg, stond Jelle er steeds om zijn boezemvriend op te vangen.

Die moeilijke periode waar Jonas doorging, wist Jelle om te zetten in prachtige nummers voor op hun tweede plaat ‘We kunnen ons redden’, dat verkrijgbaar is sinds 17 juni.

In ‘Nu ben je vrij’ zingen de mannen over hoe diep Jonas de voorbije maanden heeft gezeten en hoe moeilijk hij het heeft gehad. “Dat nummer heeft Jelle volledig zelf geschreven, het zijn niet eens mijn woorden. Wij kennen elkaar ook al zo lang. Wij hebben alle fases in elkaars leven samen doorgemaakt. Dat maakt dat je elkaar op een of andere manier aanvoelt”, zegt Jonas in Het Laatste Nieuws.

Het belangrijkste doel van de mannen voor de plaat was dat het geen triestige plaat mocht worden, maar wel eentje met een mooi evenwicht tussen emotie en hoop, trage en ook dansbare nummers. Want ook dat omschrijft perfect hoe Jonas zich op dit moment voelt.

“Ik sta zelf ook zo in deze situatie. Je kunt niet de hele tijd onder water blijven, je moet naar boven om adem te happen. Het is een cliché, maar tijd heelt wel echt alles. Alles krijgt een plaats.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel