.
Jonas Van Geel
woensdag 21 september 2022

Jonas Van Geel: “Zij zijn daar echt goed in”

Ze doen het voor het plezier

Wie Jonas Van Geel en Jelle Cleymans graag in actie zet kan meestal terecht op één van de vele optredens ergens in Vlaanderen. Maar wie Jonas en Jelle graag al sportend in actie wil zien, die kan maar beter eens een kijkje gaan nemen bij het padellen.

De twee mannen raakten eraan verknocht tijdens corona en hebben er sindsdien een wekelijkse afspraak van gemaakt. Samen met enkele vrienden zijn ze minsten één keer in de week ergens op een veld te vinden.

En hoewel Jelle en Jonas zich behoorlijke prutsers vinden op het veld, amuseren ze zich toch rot. Maar een aanbod om te komen meespelen op een padelevenement met BV’s, ook dat slaan ze af?

“Dat zou heel leuk zijn, maar daarvoor zijn we echt niet goed genoeg. We hebben helemaal geen niveau. We hebben ooit eens twee lessen gevolgd, maar daar houdt het ook op. Het is echt puur voor de fun”, zegt Jelle in Primo.

Jonas is wel vol bewondering voor collega’s Niels Destadsbader en Guga Baul. “Dat zijn goede padellers. Maar die kerels hebben ook een tennisverleden. OF ze tennissen nog. In ieder geval, ze spelen op een heel ander niveau dan wij.”

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van Jelle Cleymans en Cleymans & Van Geel