.
Jonatan Medart
zaterdag 18 juni 2022

Jonatan Medart: “Dan ben ik failliet!”

Hij ondervindt financiële nadelen als influencer

Jonatan Medart werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars’ op Play4. Daar behaalde hij met zijn danspartner Björk Gunnarsdóttir de bronzen medaille.

Bij de jongere generatie had Medart al bekendheid verworven via zijn TikTok-kanaal, waar hij maar liefst 536.000 volgers heeft. Naar eigen zeggen kan hij hiervan leven. Dat staat te lezen in TV Familie.

“Ik werk enkel met merken waarbij ik een positieve vibe voel”, klinkt het bij de populaire influencer uit Gent. “Sommigen werken met alles en iedereen om poen te scheppen, maar voor mij zijn principes belangrijker dan geld.”

Toch blijkt een leven als influencer niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn. Nu de BBI (Bijzondere Belastinginspectie) belastingen wil innen op cadeaus die influencers krijgen, kan Jonatan Medart financieel in moeilijkheden terechtkomen.

“PR-bureaus weten mijn adres en sturen mij soms chips of rollen toiletpapier van het Kruidvat op. Volgens de nieuwe regels kan ik hierop belast worden. Als Lays een miljoen zakken chips naar mij stuurt, ben ik failliet”, klinkt het ontredderd in TV Familie.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jonatan Medart

Meer Over:

Jonatan Medart

Bio van B Real

Meer Over:

B Real