.
Jonatan Medart
zondag 23 juli 2023

Jonatan Medart: “Oh my god, dat is die jongen van TikTok” 

Hij is ook maar een gewone jongen 

De jongeren onder ons kenden Jonatan Medart zeker van op sociale media. Het is pas sinds ‘Dancing With The Stars’ dat ook het grote publiek met hem kennismaakte.

Daar leerde Jonatan ook Lotte Vanwezemael kennen. Zij nodigde hem uit in haar podcast ‘Lotte Gaat Diep’ om hem aan de tand te voelen over zijn ervaringen met daten.

“Wanneer mensen voor mij swipten op Tinder hadden ze zoiets van: ‘Oh My God, dat is die jongen van TikTok. Maar ik wil die hype eigenlijk in de kiem smoren, want ik ben uiteindelijk ook maar een gewone jongen van 23”, zegt Jonathan in die podcast en in Tv Familie.

Een tijdje geleden outte Jonatan zich nog in een video en vertelde hij zijn fans dat hij op zowel jongens als meisjes valt. En aan Lotte vertelt hij ook meteen dat hij een bepaald type heeft.

“Ik val op cute en klein. Dat laatste is alvast niet moeilijk, want ik ben 1m90. Wanneer het een jongen betreft, is die in het ideale geval gespierder dan ik. Tot daar alleszins de theorie, want in de praktijk heb ik nog nooit met een jongen gedatet die gespierder is. Blijkbaar val ik vooral op schattig.”

Bio van Jonatan Medart

Meer Over:

Jonatan Medart