.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
woensdag 5 oktober 2022

Joren Dumont: “Blijft toch proberen!”

Ook al is er maar 5% kans van slagen

Trouwen met een volslagen onbekend iemand, je moet het maar durven om de stap te zetten. Dat deed Joren Dumont in ieder geval wel. Hij werd gekoppeld aan Lien Opdebeeck en gaan nu op onderzoek uit of ze echt een match made in heaven zijn.

De voorbije seizoenen zijn er al heel wat mooie koppels overeind gebleven, die tot op de dag van vandaag een prachtig gezinnetje hebben met een heleboel ‘Blind Getrouwd’-baby’s.

Jammer genoeg hield de relatie van Candice en Marijn geen stand en gingen de twee recent uit elkaar. Toch heeft Joren veel bewondering voor het koppel hoe ze hun relatie toch een kans hebben gegeven.

“Als is er maar vijf procent kans dat je elkaar nog wilt zien en elkaar beter wilt leren kennen zonder camera’s, blijf toch getrouwd. Dat is ons ook op het hart gedrukt door de experten.”

Dat Ingeborg het team van het programma komt vervoegen, ook dat vond Joren heel erg leuk. “Ik vond dat de max. het is een showbeestje, maar ook een superlieve vrouw met wie ik, als de camera’s niet draaiden, heel serieuze gesprekken heb gevoerd over haar spiritualiteit. Ik leid een gejaagd leven, ik heb gezegd dat ik wel eens beroep wil doen op haar diensten. Maar voorlopig is het er nog niet van gekomen.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont