.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
zaterdag 17 september 2022

Joren Dumont: 'Daarom is mijn relatie spaak gelopen'

En daardoor schreef hij zich in voor Blind Getrouwd.

Tijdens de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ maakten we kennis met Joren Dumont. Hij trouwde met Lien Opdebeeck, een koffiebaruitbaatster. Joren is alvast erg enthousiast over zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur en heeft er alleen maar positieve woorden voor.

“Ik heb me ingeschreven voor het programma door een mix van verschillende factoren. Zo ben ik redelijk avontuurlijk en daag ik mezelf graag uit. Als er een paar tegen mij zeggen: ‘Allez zot, da ga je toch niet doen?’, dan vergroot dat de kansen dat ik er wel in vlieg. Zo zit ik in elkaar, ik ben altijd zo geweest”, lacht Joren in Dag Allemaal.

Toch verzekert Joren iedereen ervan dat zijn deelname geen gevolg is van een weddenschap en dat hij het oprecht goed meent met zijn huwelijk en zijn partner.

“Dit is en blijft een serieus gegeven – ik ben ook écht getrouwd hé, dat is geen kattenpis. Nee, ik wou dit echt doen. Toen ik op kantoor liet vallen dat ‘Blind Getrouwd’ nog iets voor mij zou zijn, zeiden de vrouwelijke collega’s van de marketing meteen: ‘O Ja, doe dat, schrijf je maar in.”

Joren heeft altijd naar elk seizoen van het programma gekeken en dat durft hij zonder schroom toe te geven. ‘Er zouden maar weinig gasten dat durven toegeven, denk ik. Het was ook de juiste moment. Mijn relatie was net spaak gelopen en toen begon de coronacrisis. Probeer dan maar eens iemand te leren kennen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Joren Dumont