.
Christoff, Joren Dumont
woensdag 20 december 2023

Joren Dumont en Christoff: nieuwe plannen in de maak?

Wie weet…

Destijds werden Joren Dumont en Lien Opdebeeck aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Getrouwd’. Getrouwd bleven ze niet en Lien heeft sinds enkele maanden een nieuwe partner. Joren daarentegen is nog altijd single.

“En best happy single. Maar tijdens deze eindejaarsweken sta ik wel stil bij het feit dat ik nog alleen ben. Op kerstfeesten zie ik m'n broers dan elk met hun lief gezellig aan tafel zitten... Op zo'n moment mis ik dan wel iemand aan m'n zijde. Maar kom, ik geniet tegelijk ook enorm van de feestdagen, hoor. De gezellige kerstmarktjes en de cadeautjes rond de kerstboom maken veel goed, hé. Sowieso heb ik voor m'n ouders al een ticket gekocht voor de show van 'Christoff Zingt Tura' in het casino Kursaal in Oostende”, lacht Joren in Tv Familie.

Joren en Christoff zijn de beste vrienden. Ze brachten zelfs samen een après-skisingle uit. Dat werd een groot succes en misschien komt er wel een vervolg.

“Oh, wie weet vertel ik jullie daar heel snel meer over... In elk geval: met m'n broer Sieger en kameraad Jan vorm ik al jaren het dj-trio 'Die Dumonts', waarmee we de lokale kerstmarkten en après-skiparty's afschuimen om ambiance te maken. Dat willen we sowieso blijven doen.”