.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
dinsdag 15 augustus 2023

Joren Dumont: “Ik ben nogal een vedet geweest” 

Hij wil graag vader worden 

Een tijdje geleden leek het nog alsof Joren Dumont niet langer vrijgezel zou zijn. Hij was volop aan het daten met iemand en het was voor beiden even uitzoeken of het iets zou kunnen worden of niet. Helaas bleef de klik uit.

“We zijn twee keer gaan eten om elkaar beter te leren kennen en twee keer zijn er foto’s gestuurd naar alle persagentschappen. Daar ben ik dus voorzichtiger in geworden. Aan de andere kant denk ik ook: je leeft maar één keer. Als ik iemand leer kennen en er is een tof festival, neem ik haar daar mee naartoe”, klinkt het in Dag Allemaal.

Joren heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag papa wil worden. Hij is nu al dol op zijn petekind Mona, maar een kindje van hem en zijn toekomstige partner, dat is toch wat hij het liefste wil.

“En misschien liefst een zoon. Ik ben nogal een vedet geweest, als ik een dochter krijg en die begint op haar zestiende uit te gaan, ga ik nog veel slapeloze nachten tegemoet. Maar serieus: als ik vader word, spring ik een gat inde lucht van contentement.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont