.
Joren Dumont
woensdag 14 december 2022

Joren Dumont: “Ik kan een club beginnen van fans van Christiaan”

Maar omgekeerd ook

Meedoen aan een televisieprogramma, het levert ongetwijfeld altijd heel wat fanmail op social media op. Ook ‘Blind Getrouwd’ deelnemers Christiaan Graulus en Joren Dumont krijgen geregeld berichtjes op hun kanalen.

“Bij mij valt dat goed mee, ik denk dat Joren er duizenden meer krijgt dan ik”, lacht Christiaan in Dag Allemaal. “Maar ik kan ook een club oprichten met vriendinnen die fan zijn van Christiaan, hoor. Kijk naar zijn lijf!”, lacht Joren.

Joren ziet dagelijks berichtjes binnenstromen, maar heeft ze nog niet kunnen lezen. Iets waar hij binnenkort graag verandering in wil brengen.

“Al heb ik er wel eentje gezien die schreef: ‘Ik had mij ook ingeschreven dit seizoen, onbegrijpelijk dat ze mij niet aan u gekoppeld hebben.”

Bij Christiaan zijn het dan vooral veel berichtjes uit sympathie en niet per se als liefdesverklaring. “80% is een berichtje om mij een hart onder de riem te steken. Dat apprecieer ik enorm. Af en toe is er wel een bericht van een meisje die vraagt of ik wil afspreken.”