.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
donderdag 15 juni 2023

Joren Dumont: “Ik voel me er klaar voor”

Het heeft lang genoeg geduurd

Wie naar ‘Blind Getrouwd’ heeft gekeken, kent Joren Dumont ongetwijfeld nog. Die kijkers weten ook dat Joren ontzettend veel liefde over heeft voor zijn petekindje Mona. En dat doet hem zelf ook wel eens dromen van een gezin.

“Ik voel me absoluut klaar om me te settelen. En doordat ik in ‘Blind Getrouwd’ geconfronteerd ben geweest met de drukke ik, doe ik het nu rustiger aan. Ik kan nu zelfs genieten van avondjes thuis in de zetel”, lacht Joren in Tv Familie.

Dat settelen zou wel eens sneller kunnen gebeuren dan Joren misschien had vermoed, want hij heeft iemand leren kennen waarmee het bijzonder goed klikt. Zijn beste vriend en zanger, Christoff, heeft haar nog niet ontmoet.

“Ik ben nog heel voorzichtig, want het is allemaal nog heel pril. Daarvoor is het allemaal nog echt te vroeg. Al dachten veel mensen precies al dat ik al lang met die dame samen ben. Maar dat is dus niet het geval.

Ondanks de nieuwe relatie heeft Joren nog altijd contact met zijn ex-partner uit ‘Blind Getrouwd’ “We reageren ook nog wel eens op elkaars posts op Instagram. Maar berichtjes als ‘Hubby, wat eten we vandaag?’, dat sturen we uiteraard niet meer. Ons trouwavontuur is niet geslaagd, het is nu zo.”

Bio van Joren Dumont