.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont
zondag 18 december 2022

Joren Dumont: “Ik werd betrapt door 2 mensen”

Er was niks aan de hand

Wie Joren Dumont of Christiaan Graulus graag mee wil nemen op date, die is er voorlopig eventjes aan voor de moeite. Christiaan en Joren blijven nog liever even vrijgezel, want ze zijn nog lang niet bekomen van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur.

“Ik ga niet in op meisjes die vragen om op date te gaan met mij. Ik voel me daar nog niet klaar voor. Het is zo’n intens parcours geweest. Het is van juli geleden dat ik ‘nee’ heb gezegd tegen Jana, maar de laatste uitzending is nog maar pas achter de rug. Daardoor is het verwerkingsproces nog volop aan de gang”, legt Christiaan uit in Dag Allemaal.

En dat is voor Joren niet anders. Ook hij is nog niet klaar voor een nieuwe relatie. “Het zou momenteel ook onmogelijk zijn. Na de laatste aflevering had ik zes dagen horecabeurs in Gent. Bij momenten voelde ik me precies een levende kermisattractie”, lacht hij.

Het leven van Joren en Christiaan wordt nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer ze een nieuwe partner zouden hebben, zou iedereen het al vlug weten.

“Vorige week ging ik eten met een journaliste voor een interview. ’s Avonds kreeg ik van twee mensen een bericht: ‘Betrapt!’”