.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
woensdag 21 september 2022

Joren Dumont: "Ik zou heel graag vader worden"

Wanneer maakt hij daar werk van?

In de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we hoe Joren Dumont met Lien Opdebeeck in het huwelijksbootje trad. De twee lijken een match made in heaven, maar de komende afleveringen zullen uitwijzen of dat effectief ook zo zal zijn.

Het lijkt alvast goed te zitten en hopelijk zijn zij één van de koppels die voor een nieuwe ‘Blind Getrouwd’-baby zullen zorgen. Een kinderwens heeft Joren in ieder geval.

“Ik ben ook dol op mijn petekindjes Mona en Victoria. Ik zou zelf graag vader worden, maar ik was de ware nog niet tegengekomen. Dus toen dacht i: ‘We doen eens zot, en laten de wetenschap proberen. Je weet maar nooit”, lacht Joren.

Ook de mama van Joren had lange tijd haar twijfels of haar zoon echt gelukkig was. Zij zag hem vaak lachen en babbelen op familiefeestjes, maar wist ook dat haar zoon elke keer alleen huiswaarts moest keren.

“Ik kreeg een krop in mijn keel toen ik dat zag. Supermooi dat ons moeder dat zegt. Natuurlijk heb ik soms ook het gevoel: ‘Dju, ik mis iemand’ of: ‘Ik heb zin om voor iemand te zorgen’. Maar eigenlijk ben ik gelukkig, ik ben een positieveling.”