.
Joren Dumont
dinsdag 6 juni 2023

Joren Dumont: “Je gaat daar anders mee om”

Het is nog pril

Joren Dumont heeft vlinders in de buik. Hij heeft iemand leren kennen waarmee hij nu volop aan het daten is en waarvan hij probeert uit te zoeken of zij voor hem de ware liefde is.

Joren moet zelfs toegeven dat hij af en toe een beetje zenuwachtig is wanneer hij op date vertrekt. Het voelt toch allemaal anders dan wanneer je twintig bent.

“Je gaat sowieso anders om met die prille momenten. Door ouder te worden, ben ik ook iets rustiger geworden. In tegenstelling tot vroeger weet ik nu dat ik er helemaal klaar voor ben. Als 37-jarige kijk je anders naar een relatie dan als gast van 25 natuurlijk”, vertelt Joren in Tv Familie.

Dumont heeft nu een andere visie dan een aantal jaar geleden op het iemand nieuw leren kennen. Maar bij de persoon waarmee hij nu date, voelt het van beide kanten fantastisch. En dat betekent veel voor Joren.

“Ik vind niet dat ik hierdoor mezelf druk op leg. Ik wil gewoon zeggen dat ik er nu echt helemaal voor wil gaan. Al moet ik ook toegeven dat ik de mooiste buurvrouw ter wereld heb ons Mona, mijn petekindje. Zij krijgt voorlopig al mijn liefde. Maar er komt een dag dat ze mij zal moeten delen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Joren Dumont