.
Joren Dumont
maandag 3 oktober 2022

Joren Dumont uit Blind Getrouwd: “Ik kon me niet langer bedwingen”

Hij had groot gelijk

Er is werkelijk niemand die niet vrolijk wordt van Joren Dumont zijn aanstekelijk enthousiasme in ‘Blind Getrouwd’. De man lijkt altijd vrolijk en actief te zijn en smijt zich dan ook volledig voor het huwelijk.

Joren kijkt ook nog steeds met heel erg mooie herinneringen terug op zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur. En dan vooral op de prachtige huwelijksreis die hij met zijn vrouw Lien mocht maken.

“Bij Bodrum had ik me niet zoiets luxueus voorgesteld. Maar het was daar het Ibiza van Turkije. Het begon al toen we door onze persoonlijke butler met zo’n golfkarretje naar onze kamers werden gebracht. En dan die jacuzzi op het terras… ik kon me niet bedwingen om er na zo’n vermoeiende dag meteen in te duiken”, lacht hij in Tv Familie.

Die reis zorgde ook voor het eerste onwennige momentje tussen het pas getrouwde koppel. Stilzwijgend zaten ze samen aan tafel tijdens het eten.

“Logisch ook, al onze energie hadden we de dag ervoor in onze trouw gestoken. Maar eigenlijk hadden we ons beter wat voorbereid op de dagen die zouden volgen. Op huwelijksreis zouden we mekaar echt kunnen ontdekken. Maar door de vermoeiende trouwdag kwamen we uitgeteld aan in het resort.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont