.
Joren Dumont en Lien Opdebeeck
woensdag 12 oktober 2022

Joren Dumont uit Blind Getrouwd: “We begrijpen de experts wel”

Ze zien waarom ze gematcht zijn

Of Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’ nog altijd een koppel zijn, daar hebben we nog geen antwoord op. Kijkers schatten op dit moment hun kansen niet zo hoog in, maar we zijn natuurlijk nog maar aan het begin van het avontuur.

Maar het is een feit dat hun huwelijk een stevige uitdaging ging worden. “Dat was zo voor alle koppels. In feite is het gewoon een kwestie van aftoetsen. Lien had de experten gezegd dat ze niet iemand wilde die constant aan haar handje zou hangen. En dat klopt met hoe ik in elkaar zit”, begint Joren in Tv Familie.

“We snapten dus wel waarom de experten ons hadden gematcht. Al was het in het begin een zoektocht naar de juiste balans.”

Dat er nog niet meteen erg veel vonken merkbaar zijn tussen het koppel, is dus ook televisiekijkend Vlaanderen niet ontgaan.

“Daar kan ik inkomen. Maar het is zo: wij hadden beiden niet die coup de foudre: de experten hadden ons daar ook op voorbereid. We mochten niet in onze kop steken dat het meteen hevige verliefdheid zou zijn. Dat hadden Lien en ik ook gewoon niet gedaan.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont