.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
zaterdag 19 augustus 2023

Joren Dumont: “Ze zijn jaloers op mij” 

En hij soms op hen 

Er is niks liever dat Joren Dumont zou willen dan papa worden. Voorlopig amuseert hij zich rot met zijn petekind Mona, maar er mag snel een vrouw in zijn leven komen met wie hij zelf een kindje kan krijgen.

“De mama van Mona zegt vaak: ‘Gij zou echt zo’ne goeie papa zijn!’ Dat komt binnen. ‘Merci, wow’, denk ik dan. Maar het klopt, het is voor een groot stuk door Mona dat het is beginnen te kriebelen. En niet alleen door Mona. Ik speel nog af en toe voetbal in Lennik en op zondag is dat bijna een familiebijeenkomst: zowat alle ploegmakkers hebben daar een vrouw en pagadders rondlopen. Ik zit met die kinderen constant te spelen, te kleuren….”, lacht Joren in Dag Allemaal.

Joren vindt het heel leuk dat zijn vrienden al kinderen hebben, maar het zet hem ook aan het denken. Het is voor hem toch een mes dat aan twee kanten snijdt.

“Maar die kameraden zeggen ook dat ze wel eens jaloers zijn op mijn leven. Maar ik voel wel dat ik anders in het leven sta dan tien jaar geleden. Toen was het allemaal rock-‘n-roll. Als ik nu een festivalletje meepik met het werk, moet ik drie dagen bekomen. Dat is confronterend.”

Bio van Joren Dumont

Meer Over:

Joren Dumont