.
Joren Dumont
zondag 25 september 2022

Joren uit Blind Getrouwd: "Kathleen vond dat oké"

Zij waren ooit een koppel.

Het is gebeurd, alle koppels in ‘Blind Getrouwd’ zijn gekoppeld en in de echt verbonden en het is tijd om aan hun leven als koppel te beginnen. Ook de sympathieke Joren Dumont is er klaar voor. De experts omschrijven hem als vlot, joviaal en breedsprakerig, maar ook met een gevoelig kantje.

“Ik kan me wel vinden in die omschrijving. Die experts kennen mij beter dan ik mezelf ken. Dat is bij momenten ook pakkend en confronterend. Je kan je niet voorstellen hoeveel tests en gesprekken aan de selectie zijn voorafgegaan. Die experts ontleden je van a tot z, van het moment dat je uit je moeder gefloept ben tot je laatste relatie. Ze leggen je ziel bloot.”

En Joren zal bij heel wat mensen ook een belletje doen rinkelen. Want Joren is niet zo’n geheel onbekend iemand. Hij had vroeger nog een relatie met Kathleen Aerts, gewezen zangeres bij K3.

“Verschrikkelijk hoe dat meteen opgerakeld werd. Nu, ik had wel verwacht dat het ter sprake zou komen in de showbizzpagina’s, maar niet dat het al de rest ging overschaduwen. Het is ook al iets van vijftienjaar geleden.”

Joren heeft Kathleen in ieder geval op de hoogte gebracht van zijn deelname, nog voor het in de media verscheen. “Zij vond dat ook dik oké. Er zijn geen wrange gevoelens tussen ons. Mocht Kathleen geen succesrijke zangeres zijn, er zou geen haan hebben gekraaid naar onze relatie.”

Bio van Joren Dumont