.
Jorina Van Rompaey uit Blind Getrouwd
zondag 27 oktober 2024

Jorina (Blind Getrouwd): “Ik heb helemaal niks te verbergen”

Ook niet voor de camera’s

Als je deelneemt aan ‘Blind Getrouwd’, dan moet je er natuurlijk wel mee om kunnen dat je enkele weken volop wordt gevolgd door camera’s. Je hele privéleven wordt te kijk gezet voor heel Vlaanderen.

“Ik ben mezelf gebleven en heb niks te verbergen. Het enige wat me een beetje zorgen baart, is wat mijn leerlingen misschien zullen denken over wat ik allemaal uitkraam op tv. Maar ik ben ook maar een mens, en ook leerkrachten hebben een datingleven”, lacht Jorina in Flair.

In ‘Blind Getrouwd’ gaan de experten op papier op zoek naar de ideale match voor iemand anders. Maar gelooft Jorina ook echt dat je op papier iemand kan matchen.

“Ik geloof sowieso niet in liefde op het eerste gezicht. Ik vind dat liefde iets is wat moet groeien. Ik moet iemand ook kennen vooraleer ik gevoelens kan krijgen, dus op dat vlak is dit experiment me op het lijf geschreven. Als die match er op papier is, je allebei met de juiste mindset in het experiment stapt en je bereid bent je volledig open te stellen, kan het zeker slagen.”

Bio van Jorina Van Rompaey