.
Joris Brys
maandag 9 september 2024

Joris Brys: “Je bent al heel snel enkel met het spel bezig”

Ze moesten hun GSM afgeven

Joris Brys heeft ontzettend veel zin in zijn deelname aan ‘De Verraders’. Maar voor zijn deelname moest Joris toch wel even zijn comfortzone verlaten. Hij kwam bovendien ook nog eens in een groep terecht waar hij zijn medekandidaten niet meteen kende.

“Ik had het geluk dat de groep van in het begin heel hard aan elkaar hing, en ik voelde me al vanaf het eerste uur op mijn gemak. Wat een toffe bende! Ik denk echt enkel met een supergoed en warm gevoel terug aan mijn deelname”, zegt Joris in Story.

Toen Joris vertrok voor het programma, was het voor zijn vriendin even afwachten hoe lang ze haar vriend zou moeten missen. Gelukkig was dat geen probleem.

“Ik heb tijdens de opnames ook geen contact gehad met het thuisfront, we moesten bij aankomst onze gsm afgeven. Zonder die afleiding ben je natuurlijk al heel snel enkel bezig met het spel. Dat is het schone aan het opzet van De Verraders: je bent meteen op jezelf aangewezen in een omgeving die je niet kent en tussen mensen die elk hun eigen strategie hebben.”

Bio van Joris Brys

Meer Over:

Joris Brys