.
Joris Hessels
woensdag 2 februari 2022

Joris Hessels testte positief: “Corona heeft mij toch een geluksgevoel bijgebracht”

Hij moest op de rem gaan staan

Op televisie zijn we Joris Hessels als vrolijke en lieve presentator, die erg geïnteresseerd is in de verhalen van Vlaanderen. Elk programma die hij presenteert brengt bijzondere verhalen naar boven, die Joris graag onder de aandacht brengt. Maar zelf heeft hij het ook niet altijd gemakkelijk.

Dag Allemaal polste bij Joris over hoe gelukkig hij momenteel is, en daaruit bleek dat Joris zich al beter heeft gevoeld dan nu. “Kort voor nieuwjaar testte ik positief op corona. Ik vierde de jaarwisseling dus in quarantaine. In de periode daarvoor was ik een heel erg slechte versie van mezelf. Ik kon niks verdragen en werd voor het minste kwaad.”

Door corona werd het Joris allemaal wat teveel. De kinderen waren thuis omdat ze niet naar school konden en dus moest de presentator zijn tijd verdelen tussen de kinderen en zijn werk. “In de ideale wereld zijn die zaken in balans, maar dat gebeurt zo weinig dat ik eigenlijk nooit de opperste staat van geluk bereik. Doordat ik positief testte, mocht ik het huis niet uit en moest ik op de rem gaan staan. Ik heb nog nooit zo goed geslapen als toen. Ik was gelukkig niet erg ziek en ik kan dus zeggen dat corona mij toch het nodige geluksgevoel heeft bijgebracht.”

Bio van Joris Hessels

Meer Over:

Joris Hessels