.
Josje Huisman
zaterdag 1 juni 2024

Josje Huisman: “Ik zat niet aan de bar, maar trok me terug op mijn kamer” 

Ze zocht een nieuwe bezigheid 

Het creatieve zit duidelijk in het bloed van Josje Huisman. Naast muziek maken en zingen houdt ze er ook erg van om haar eigen hoedencollectie te ontwerpen. Dat creatieve talent heeft ze van haar moeder geërfd.

“Handwerk is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder maakt al haar hele leven kleding en modeaccessoires. Nog altijd. Wanneer ik een mooi stofje zie, mag ik dat laten weten en dan maakt zij daar iets leuks van. Heel handig. Onlangs maakte ze nog een blouse voor mij die ik dan opgestuurd krijg met de post”, glimlacht Josje in Gazet van Antwerpen.

Het maken van hoeden heeft Josje geleerd tijdens haar K3-periode. Op maandag waren ze altijd vrij met K3 en ze ging op zoek naar een leuke bezigheid.

“Zo ben ik de opleiding Modiste gestart in avondonderwijs. De hoedjes die ik nog moest afwerken, nam ik gewoon mee op tournee. In plaats van geregeld 's avonds in de bar te zitten, trok ik me terug op mijn hotelkamer om eraan te werken. Dat was mijn manier om tussen de optredens door tot rust te komen.”

Bio van Josje Huisman

Meer Over:

Josje Huisman