.
Inge Moerenhout, Joyce De Troch, Katia Alens
zaterdag 9 oktober 2021

Joyce De Troch: “dan liep ik mijn bloot gat op straat”

Ze steekt de beelden niet weg voor haar dochters

Miley Cyrus toont al eens graag haar bloot achterwerk tijdens optredens. Er lijkt geen grens meer te zijn voor de popsterren van nu om te kunnen scoren. Voor de ene een probleem, voor de ander niet.

Model Joyce De Troch wordt er vaak mee geconfronteerd door haar twee dochters. “Ik zag onlangs samen met mijn dochters van tien en twaalf op Instagram een filmpje waarin heel weinig kleding te zien was. Ik maak dan een ludieke opmerking als ‘Amaaaai, mocht ik zo’n lichaam hebben, ik loop in m’n bloot gat op straat”, vertelt Joyce in Tv 'Familie'.

Joyce vindt het niet nodig om zo’n beelden voor haar dochters weg te steken. “Het internet staat er vol van. Mijn dochters zijn volop aan het experimenteren met hun kledingstijl. En al ben ik het er niet altijd mee eens, ik laat hen zelf ontdekken welk genre ze willen.”

Toch probeert het gewezen model haar dochters duidelijk te maken dat er ook grenzen zijn. “Ik trad zelf ook kortgerokt op ten tijde van Opium, maar dat was vrouwelijk en sexy. Niet vulgair. Nu draait het in de popwereld in het algemeen nog om het uiterlijk en daarin gaat men toch ver.”

Bio van Joyce De Troch

Meer Over:

Joyce De Troch