.
Joyce De Troch, Inge Moerenhout, Katia Alens van Opium
zondag 26 februari 2023

Joyce De Troch: “Ik ging over op een ongezond regime”

Ze verloor heel wat kilo’s

Wie Joyce De Troch één dezer dagen tegen het lijf loopt, ziet dat de voormalig Opium-zangeres erg vermagerd is. Nadat ze heel wat kilo’s bij kwam tijdens corona, besloot ze dat het genoeg was geweest en dat het zo niet verder kon.

Joyce probeerde vanalles, maar geen van alle diëten en manieren zorgde ervoor dat ze de kilo’s kwijt raakte. Het is pas door enkele gebeurtenissen, waaronder de rechtszaak tegen Dennis Black Magic, dat plots de kilo’s eraf vlogen.

“Ik was overweldigd door stress, verdriet en constante onzekerheid, wat een vergelijkbaar effect had als een maagring. Zonder me ervan bewust te zijn, ging ik over op een ongezond regime waarbij ik me soms afvroeg: ‘Wanneer heb ik ook weer voor het laatst gegeten? Gisteren of eergisteren? Een geluk bij een ongeluk dus”, klinkt het in Tv Familie.

De Troch verloor maar liefst 19 kilo en voelt zich niet alleen fysiek beter in haar vel, maar ook mentaal. Dat ze terug in al haar mooie kleren past, maakt haar gelukkig.

Joyce startte tijdens de pandemie nog met lopen, maar tijdens één van de loopsessies barstte haar enkel. “Ik heb mezelf dan getrakteerd op een ElliptiGo, een innovatieve step die het beste van fietsen, hardlopen en een crosstrainer combineert waarmee ik mijn gewicht op peil hou. Zonder mijn gewrichten te belasten of een zere poep te hebben.”

Bio van Joyce De Troch

Meer Over:

Joyce De Troch