.
Joyce De Troch, dochter Alexia
donderdag 25 januari 2024

Joyce De Troch: “Ik heb me daar vlot doorgesparteld”

Ze vond het fantastisch

Mensen genieten volop van de heruitzendingen van ‘Verschoten & Zoon’. Een belangrijk personage in de eerste seizoenen van het programma was Babs, de secretaresse, gespeeld door Joyce De Troch.

“Ik kijk met een heel goed gevoel op 'Verschoten & Zoon' terug', vertelt Joyce. 'Niks was me te veel voor deze rol. Ik had zelfs de motivatie om elke ochtend om kwart over zes van Gent naar Leuven te vertrekken om de files voor te zijn. Ik ben helemaal geen ochtendmens, maar vertrok toch elke dag met de glimlach. Dat acteren vond ik heel plezant. Het is het allerliefste wat ik ooit in de media gedaan heb”, zegt ze in Primo.

Joyce had geen acteerervaring en ‘Verschoten & Zoon’ was de eerste ervaring op dat vlak die ze kon opdoen. Ze voelde zich dan ook erg onzeker tussen al die grote kleppers.

“Maar ik vond het zo leuk dat ik daarna nog castings deed. Ik kreeg nog de kans om het toneelstuk 'Boeing Boeing' te doen en vlak voor corona ook ''t Groot Lot', samen met mijn schoonbroer Christophe Stienlet. Ook komedies, één van de moeilijkste genres die er zijn en ik mag zeggen dat ik me daar vlot doorgesparteld heb.”

Bio van Joyce De Troch

Meer Over:

Joyce De Troch