.
News Image

Joyce De Troch werkt als event manager Dennis Black Magic

Zij zal vorm geven aan 'Black Zaturdays'.


Joyce De Troch en Dennis Black Magic kennen elkaar al meer dan twintig jaar, lezen we op pnws.be. Omwille van het feit dat Joyce al achttien jaar in de event-sector werkzaam is, nam Dennis contact met haar op om 'Black Zaturday' te gaan leiden. Volgens Joyce groeien er in Dennis' hoofd vele ideeën en zal zei ervoor zorgen dat deze ideeën vorm krijgen.



'Black Zaturday' is een beetje naar analogie van de Zundays die ooit plaatsvonden. Dertigers, veertigers en vijftigers van nu hebben hier ongetwijfeld al van gehoord of zelf meegemaakt. Voor de eerste editie van de Black Zaturdays, die plaatsvindt op 29 februari 2020 werd erin geslaagd om drie grote namen uit de pornowereld naar Vlaanderen te halen. De bedoeling is uiteraard dat iedereen wie komt er allemaal heel keurig en netjes uitziet en dat de bubbels rijkelijk vloeien en de rest laat ik aan jullie verbeelding over. Dus ik zou zeggen: koop een sleutel en kom zelf even kijken!” laat Joyce weten in het interview op de site van P-Magazine.



Tickets voor de eerste 'Black Zaturday' in de ZUCO te Roosdaal op zaterdag 29 februari 2020 om 22 uur zijn te koop vanaf € 20. Alle info vind je terug op zuconightclub.com.



(Nico Vanaken)