.
Tinne Oltmans en Juan Gerlo van Ghost Rockers
zondag 16 april 2023

Juan Gerlo: “Het tempo is groter dan wij aankunnen”

Hij begrijpt de reacties wel

We moeten soms eens goed nadenken welke termen we wel of niet mogen gebruiken in onze maatschappij. Heel wat woorden gebruik je beter niet meer en we houden best ook rekening met woorden die ook een pak verder van ons niet meer mogen gebruikt worden.

“Het tempo waarin de maatschappij tegenwoordig verandert is groter dan wij aankunnen, en dat er daardoor een grote groep op de rem wil gaan staan en alles wil laten zoals het is. Dat is een emotionele en begrijpelijke reactie, maar daardoor wordt er wel steeds meer gepolariseerd”, zegt Juan Gerlo in Dag Allemaal.

Veel valt er weinig aan te doen, behalve het een beetje te proberen laten vertragen en meer rekening houden met elkaar. Zo krijgt iedereen de kans om zich de bedenking te maken wat er elders leeft.

Juan is zelf iemand die graag een stukje van de wereld ziet door een reisje af en toe. Maar hij wil die ervaring graag delen met iemand. Sinds kort heeft hij een nieuwe partner Luka.

Luka zit net als Juan in het vak, ze weten dus perfect wat het is om onregelmatige uren en dagen te werken. “Luka is vorig jaar afgestudeerd aan Codarts in Rotterdam. We hadden elkaar al een paar keer gezien tijdens audities, en toen hebben we een afspraakje gemaakt. En van ’t een komt het ander, hé.”

Bio van Juan Gerlo

Meer Over:

Juan Gerlo