.
Julia
vrijdag 29 oktober 2021

Julia Boschman uit K2 zoekt K3: “Dat heeft een grote impact op mijn familie”

"Waar ben ik toch aan begonnen"

Het had niet veel gescheeld over Julia was niet de eventuele opvolgster kunnen worden van Klaasje Meijer bij K3. Tijdens de eerste studioshow eindigde ze bij de laatste drie en was ze dus een grote kanshebber om de show te moeten verlaten. Hanne en Marthe wilden toch meer van Julia zien en konden haar redden met een golden ticket.

Haar deelname aan het programma heeft heel wat teweeg gebracht bij Julia en haar familie en ze is er dag in dag uit mee bezig. “Ook al hoef je een hele week niet te repeteren en zit je gewoon thuis, dan nog zit dat non-stop in je hoofd. En ook bij je familie is dat het geval. Mijn moeder zegt vaak: ‘Waar ben je toch aan begonnen’, maar dan op een positieve manier natuurlijk. Het houdt dus ook je familie heel erg bezig en heeft echt een enorme impact”, lacht Julia tijdens een interview met Showbizzsite.

Julia heeft nog geen enkel moment spijt gehad van haar deelname en is er 100% zeker van dat dit is wat ze in de toekomst nog meer wil doen. “Dit is echt het eerste wat in mijn leven is voorbij gekomen waarvan ik dacht: dit is het, dit is wat ik wil doen.”