.
Julia Boschman
dinsdag 23 november 2021

Julia uit K2 zoekt K3 woont op hotel: “hij blijft af en toe slapen”

De finale is in zicht

Je moet er wat voor over hebben om het nieuwe K3’tje te worden. Dat ondervond ook kandidaat Julia Boschman. Zij verblijft momenteel in Vlaanderen op hotel, ver weg van familie en vrienden.

“Maar het valt heel goed mee. Ik bel vaak met mijn ouders en mijn vriend Ben blijft af en toe slapen in het hotel. Dat de sfeer goed zit tussen de kandidaten, dat helpt ook enorm. Er zijn al hechte vriendschappen ontstaan.”

Mocht Julia het nieuwe K3’tje worden dan hoeft ze in ieder geval niet naar Vlaanderen te verhuizen. “Ik woon net over de grens, in Bergen op Zoom. Op een halfuurtje sta ik in Antwerpen, de afstand is dus echt geen probleem. Al sluit ik België zeker niet uit mochten we gaan samenwonen”, zegt Julia in Story.

Julia is al 3 jaar samen met haar vriend Ben, en het is hij die haar heeft aangemoedigd om zich in te schrijven. “Hij weet dat dit mijn grote droom is. We hebben er ook al veel over gepraat, en hij is echt mijn steun en toeverlaat. Je weet nooit wat er op je afkomt, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat wij dit samen tot een goed einde kunnen brengen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Julia Boschman

Meer Over:

Julia Boschman