.
Julie Vermeire
maandag 9 september 2024

Julie Vermeire: “Alles wordt onder een microscoop gelegd”

Niet altijd even leuk

Bekend zijn kan leuk zijn en veel voordelen met zich meebrengen. Maar bekend zijn kan soms ook moeilijk zijn. Je hele doen en laten wordt namelijk onder een vergrootglas gelegd.

“Soms is dat lastig, want het voelt inderdaad alsof elk detail onder een microscoop wordt gelegd. Maar ik probeer mezelf te blijven en me niet te veel aan te trekken van alle meningen. Het is zeker niet altijd makkelijk, vooral omdat je constant beoordeeld wordt. Het cliché 'hoge bomen vangen veel wind' klopt wel een beetje. Wat ik vooral moeilijk vind, zijn de kwetsende commentaren over mijn uiterlijk”, zucht Julie in Tv Familie.

Julie strijdt voor body positivity, maar makkelijk is het niet. Ze krijgt nog steeds vaak kwetsende opmerkingen te lezen.

“Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben en ik vind het belangrijk dat anderen dat ook doen. Ik moedig mensen aan om zich goed te voelen in hun eigen lichaam, ongeacht de normen die de samenleving vaak oplegt. Het is niet altijd makkelijk, vooral niet als je in de publieke belangstelling staat, maar het geeft een bevrijdend gevoel om jezelf te omarmen zoals je bent.”

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire