.
Julie Vermeire en Jacques Vermeire
zaterdag 26 november 2022

Julie Vermeire: “Daar kan ik echt mezelf zijn”

Vanaf eind december op televisie

Lang geleden dat we Julie Vermeire nog eens op televisie zagen verschijnen. Maar daar komt binnenkort verandering in. Vanaf eind december is ze te zien in ‘Een Echte Job’ op VTM.

“Mijn exclusiviteitscontract bij SBS is afgelopen, dus ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil. Ik ben blij dat ze me hebben gevraagd, want de zorg heeft me altijd gefascineerd”, zegt Vermeire in Dag Allemaal.

Julie ziet de uitdaging alvast zitten en denkt dat ze er wel de juiste kwaliteiten voor heeft. “Ik help graag mensen. Als vlotte babbelaar kan ik op sombere dagen mijn positieve energie overbrengen op patiënten, hoop ik. Een fijne uitdaging.”

Julie heeft in elk geval een lichte voorkeur voor een bepaalde afdeling waarop ze wil terechtkomen: de geriatrie. “Dan kan ik me al voorbereiden om later papa of mijn groot ouders te helpen.”

‘Een Echte Job’ is een groot contrast met ‘Dancing With The Stars’, dat ze een aantal jaren geleden wist te winnen. “Maar in ‘Een Echte Job’ kan ik helemaal mezelf zijn en daar kijk ik enorm naar uit.”